Brievenbussen


Brievenbussen in inox, matte of blinkende lak

Een brievenbus moet brieven tegen water beschermen. Insijpelend vocht of roest mogen dus niet voorvallen bij brievenbussen. Daarnaast beschermt een brievenbus uw post ook tegen nieuwsgierige voorbijgangers en kleine vandalen.


Design brievenbussen

Practo heeft een collectie brievenbussen die inspeelt op de huidige trends in architectuur. U vindt vast en zeker een brievenbus die past bij uw huis en stijl. Een brievenbus die niet alleen mooi, maar ook nog handig is. 

 

 

Betaalbare brievenbus

Niet enkel design en duurzaamheid zijn belangrijk, ook de prijs speelt een rol. Dan zult u aangenaam verrast worden door het aanbod brievenbussen van Practo. Uw verkooppunt kan u de goedkoopste prijs bezorgen.

Afmetingen brievenbus

Voor De Post moet uw brievenbus minstens een opening van 23 cm breed en 3 cm hoog hebben. Bovendien moet ze voldoende groot zijn zodat u ook grote enveloppen kunt ontvangen (C4-formaat). Verder geeft De Post nog mee dat de opening van uw postbus zich het best bevindt op een hoogte van 70 tot 170 cm. Met een Practo-brievenbus beantwoordt u aan deze richtlijnen. 

Brievenbussen voor appartementen

Bij woningen met meer dan 4 brievenbussen mogen de brievenbussen ofwel aan de voordeur ofwel op de benedenverdieping op een vlot toegankelijke en goed verlichte plaats worden aangebracht. Practo brievenbussen zijn te monteren in blokvorm, zowel boven als naast elkaar. Indien aan één huisnummer meerdere busnummers toegekend zijn, moeten de busnummers duidelijk zichtbaar en leesbaar worden vermeld op of nabij de overeenkomstige brievenbussen.