Gepost op 4 november 2013

Buiten genieten met de Practo-terrasverwarmer

Een frisse zomeravond? Een koude winterdag? Met de terrasverwarmers van Practo kan u elk seizoen van het jaar genieten van uw tuin of terras.

Practo biedt u verschillende modellen aan, in verschillende materialen. De Champion is het meest gekende model, dat u zowel kan verkrijgen in inox, wicker als gelakt staal. Daarnaast is er nog de Lounge, Pyramid en Toscane.  Om uw terrasverwarmer te beschermen op de momenten dat u hem niet gebruikt, kan Practo u ook de geschikte hoes aanbieden.

Practo zorgt ervoor dat de terrasverwamer beantwoordt aan de nodige veiligheidsvoorschriften en dat u hem kan gebruiken zonder enig risico. Zo zijn alle terrasverwarmers voorzien van een omvalbeveiliging. Dit houdt in dat de gastoevoer automatisch wordt afgesloten bij het omvallen. U kan ook beschikken over duidelijke installatie- en veiligheidsvoorschriften.

Elke Practo-terrasverwarmer werkt op gas. Wij raden  u hierbij aan om te kiezen voor propaangas. Onderaan is een opbergplaats voor uw gasfles voorzien, zodat het uitzicht niet verstoord wordt.

Kortom, met een terrasverwarmer van Practo kan u buiten genieten zolang u zelf wil. Daarenboven zorgt deze verwarming niet alleen voor warmte, maar ook voor gezelligheid.