Info

  •  Een ruim assortiment om uw tuin praktisch in te richten en te onderhouden.
  •  Ook brievenbussen vindt u in het aanbod van Practo Garden.
  •  Blijf op hoogte van nieuwe info via de nieuwsrubriek.

 

De tuin wordt steeds belangrijker. Op warme zomerdagen en zomeravonden wordt de leefruimte nog amper benut en verhuizen uw gezinsleven en gezellige momenten met vrienden naar de tuin. Hoog tijd dus om even na te denken over handige producten die u helpen bij het inrichten van uw tuin. Bovendien vindt u in het ruime assortiment van Practo Garden ook bouwmaterialen en zelfs brievenbussen.

 

Een overzicht van onze producten

U bent net verhuisd en heeft nog enkele klusjes te klaren? In ons assortiment bouwmaterialen vindt u schragen en metserskuipen die u daar bij helpen. Heeft u besloten om milieubewuster te leven? Dan zijn onze regentonnen en compostvaten wat u zoekt. Maar Practo Garden wil u natuurlijk in eerste instantie volop laten genieten van uw tuin. Daarom bieden wij u tal van zomerartikelen, terrasverwarmers en vuurkorven. Gezelligheid troef!

 

Uw tuin efficiënt onderhouden

Om een grote tuin makkelijk en efficiënt te onderhouden is een degelijke kruiwagen onontbeerlijk. Ook als u nog aan het verbouwen bent en dus kasseien en beton dient te vervoeren, is een kruiwagen niet te missen. Ook voor uw tuin- en snoeiafval hebben we praktische oplossingen. Geeft u de voorkeur aan composteren of wilt u uw snoeiafval verbranden in een tuinoven?

 

Nieuws op maat

Als u graag op de hoogte blijft van nieuwe producten voor tuin en bouw of hierover graag extra tips krijgt, kan u terecht op onze nieuwsrubriek. Uiteraard kan u voor een concrete vraag of een suggestie ook contact met ons opnemen via het contactformulier