Bolderkarren

Houten bolderkar

Dé klassieker. Ideaal om met de kinderen naar het strand te gaan. Wagentje volladen met speelgoed, handdoeken, drankjes en tussendoortjes en dankzij de grote rubberen luchtbanden trekt u de wagen zonder veel problemen over het zand. En wordt er eentje moe en wil het niet meer stappen, dan maakt u wel een plaatsje vrij. De houten bolderkar kan tot 100 kg dragen.

 

Wandelen met de bolderkar

Maar u zult niet enkel plezier hebben van uw bolderkar tijdens de zomer, want de bolderkar is ook handig als u een herfstwandeling doet met de kinderen. De buggy kan gerust thuisblijven.

Bolderkar in de tuin

De bolderkar zult u ook met veel plezier gebruiken in de tuin. Om gereedschap te vervoeren, of heel wat plantjes ineens te vervoeren. En hebt u een moestuin, dan kunt u de oogst van de dag gemakkelijk in de bolderkar kwijt.


Plooibare bolderwagen

Bijzonder praktisch is de plooibare bolderwagen in stof die u gemakkelijk kunt meenemen. Ze neemt nauwelijks plaats in de koffer in. Ook voor het opbergen in huis is een opvouwbare bolderwagen heel praktisch. Bovendien heeft het model van Practo Garden een hoes om op te bergen.