Gepost op 7 juni 2018
Terrasverwarmer<br />TV600Terrasverwarmer<br />TV600

Terrasverwarming

Bent u op zoek naar verwarming om de zomerse avonden op uw terras te verlengen? Zoekt u iets wat de sfeer en gezelligheid kan bevorderen?

De terrasverwarming van Practo Garden, zowel op gas als elektriciteit, biedt zeker wat u zoekt. Daarnaast kan u hier ook terecht voor vuurkorven en komen enkele vuurschalen het assortiment versterken.

Op gas zijn meerdere modellen beschikbaar, in verschillende materialen en kleuren. 

Het model 'Champion' is aan te kopen in gelakt staal (grijs en wit) en inox. De 'Super Inox' is niet alleen vervaardigd uit hoogwaardige inox, maar bovendien ook telescopisch wat het heel handig maakt om op te bergen.

De 'Lounge' is dan weer een laag model dat zorgt voor een unieke sfeer op uw terras. Met de vlammen die u ziet in de stootvaste buis, kan de 'Pyramid' eveneens die aangename sfeer brengen.

Naast de terrasverwarmers zelf zijn er bij Practo Garden een aantal accessoires verkrijgbaar. Zo kan u voor elk model een bijpassende hoes aankopen. Ook de ontspanners om aan te sluiten op uw gasfles zijn beschikbaar.

 

Bij Practo Garden kan u ook terecht voor terrasverwarmers op elektriciteit. Er zijn 9 modellen beschikbaar, zowel hangend als staand. Het volledige assortiment kan u hier terugvinden. Bij deze al een voorsmaakje.

Ook de vuurkorven zorgen voor warmte en sfeer. Vuurschalen van Practo Garden zijn beschikbaar vanaf september '18.