Brievenbussen

  • Onze brievenbussen voldoen aan alle geldende kwaliteitsnormen.
  • Kies voor een brievenbus in inox, of een model in gelakt staal. Beide materialen hebben zo hun voordelen.
  • Nog geen metalen of inox brievenbus gevonden? Bij Practo Garden hebben we een uitgebreid assortiment.

Bent u op zoek naar een brievenbus van een hoogwaardige kwaliteit, dan raden wij aan om te kiezen voor een inox brievenbus, of een model in gelakt staal. Beide materialen hebben gelijkaardige voordelen, en voldoen aan de geldende kwaliteitseisen. Investeren in een goede brievenbus, is kiezen voor een model waarvan u jarenlang kunt genieten.

De voordelen van een metalen en inox brievenbus

Een brievenbus in inox heeft het grote voordeel dat deze erg onderhoudsvriendelijk is, net als het model in gelakt staal dat voor u beschikbaar is in 3 verschillende kleuren zodat deze perfect past bij de buitenkant van uw huis of in uw voortuin. Beide materialen worden niet snel vuil en zijn gemakkelijk schoon te maken. Ook op een matte brievenbus in antraciet of grijs ziet u weinig vuil. Ook deze is dus zeer makkelijk in onderhoud. Een inox brievenbus poetst u best regelmatig met een speciale inoxreiniger, gelakt staal beter met niet agressieve producten of een wax. Onze brievenbussen zijn heel sterk, maar wegen weinig. Zo ondervindt u weinig problemen bij het plaatsten en/of ophangen. Een brievenbus in inox is bovendien heel milieuvriendelijk, en gemakkelijk te recycleren.

Het robuuste en sterke design van onze brievenbussen is tijdloos en tegen heel wat bestand. U heeft dan ook niet snel een nieuwe brievenbus nodig. Een brievenbus in inox is erg duurzaam, maar ook modellen in gelakt staal moeten zeker niet onderdoen. Bovendien zijn onze brievenbussen in gelakt staal verkrijgbaar in 3 kleuren zodat uw nieuwe brievenbus perfect past bij uw gevel of in uw voortuin. Kortom, u mag er zeker van zijn dat u van onze brievenbussen heel lang kunt genieten. Investeer daarom in een metalen of inox brievenbus.

Meer info

Bent u op zoek naar een metalen of inox brievenbus, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment brievenbussen, in inox en gelakt staal. Aarzel niet om ons te contacteren, of zoek een verkooppunt. Wij helpen u graag verder!